-

31 Ekim 2009 Cumartesi

Öpüşme Sahnesii:D


Original Video - More videos at TinyPic

Doğum Günü Sahnesinin hepsi...



Süper Süperr..

26 Ekim 2009 Pazartesi

Kapak Kızı: Kristen Stewart...

Twilight'ın güzel oyuncusu Kristen Stewart, Allure dergisinin Kasım ayında çıkacak sayısına konuk oldu.



Twilight'ın güzel oyuncusu Kristen Stewart, Allure dergisinin Kasım ayında çıkacak sayısına konuk oldu.

Film hakkında Allure'a samimi açıklamalar yapan Stewart şunları söyledi: "Arkadaşlarım bana filmin kitabını okuyanların da eklenerek hayranlarımın iyice artacağıydı. Hatta kimilerinin beni takıntı haline getireceklerini bile söylediler. Fakat unuttuğunuz bir nokta var. Eğer Los Angeles'ta yaşıyorsanız, bir filmde oynayın veya oynamayın bu şov dünyasının içindesiniz. Hayatınızın her saniyesinde bir heyecan oluyor. Bu artık bir Kristen Şov haline gelmeye başladı ve bu durumdan çok sıkıldım!"

Basında hakkında çıkan oyuncu arkadaşı Robert Pattinson ile beraber haberleri hakkında da Stewart şunları söylüyor: "Bu hikayeyi her gün bir yerlerde okuyorum ve sanırım okumaya
da devam edeceğim."

24 Ekim 2009 Cumartesi

Ayyy süpperr:D:D


Ayyy Süperrr yhaa:D:D

23 Ekim 2009 Cuma

Volturiler...

Newww Mooonn

22 Ekim 2009 Perşembe

Twilight Yıldızları, Timbaland Videosunda...

Twilight Yıldızları, Timbaland Videosunda
Timbaland yeni single'ı Morning After Dark'ın videosunu Twilight filminin oyuncularıyla çekmek istiyor.

Timbaland yeni single'ı Morning After Dark'ın videosunu Twilight filminin oyuncularıyla çekmek istiyor.
Yeni albümü Shock Value 2'de Miley Cyrus, Justin Timberlake, Katy Perry ve Chris Brown gibi iddialı isimlerle çalışan Timbaland, yeni video klibi Morning After Dark'ta da iddialı isimlerle kamera karşısına geçmek istiyor.
Twilight ve True Blood filmlerinin hayranı olduğunu her fırsatta dile getiren Timbaland, yeni video klibinde filmin oyuncularıyla oynamak istiyor.
Robert Pattinson ve Kristen Stewart'ı bir hip-hop videosunda izlemek oldukça keyifli olacak!

19 Ekim 2009 Pazartesi

Oyunculuğu Bırakabilirim!!!


Twilight yıldızı Robert Pattinson, oyunculuğu bırakabileceğini söylüyor.
Pattinson yaptığı açıklamayla hayranlarını üzecek olsa da, eğer oynadığı filmlerden memnun kalmamaya başlarsa hiç düşünmeden bu işe bir son vereceğini söylüyor.
"Eğer oynadığım filmler başarılı olmazsa oyunculuğu bırakırım. Bir işi beceremiyorsan, o işten vazgeçmek dışında başka bir seçeneğin kalmıyor. Twilight'ın ilk filmi vizyona girdiğinde de çok heyecanlıydım. Bu kadar başarılı olacağını beklemiyordum açıkçası. Kendimi işe yaramaz biri olarak görüyordum."

17 Ekim 2009 Cumartesi

##AshLeY GReeNe##



Ashley Greene

Ashley Michele Greene, (d. 21 Şubat 1987) Amerikan film oyuncusu ve modeldir. Ashley Greene, en iyi olarak 2008'de gösterime giren Twilight filmindeki Alice Cullen rolü ile tanınmıştır.

Kişisel yaşamı :

Ashley Jacksonville'de sigortatıcılık sektöründe çalışan Michele ve denizci biri olan Joe Greene'in kızları olarak doğdu.Jacksonville ve Middleburg'da büyüyen Ashley 10. sınıfta Wolfson Lisesi'ne geçmeden önce University Christian School'a gitti.17 yaşında iken oyunculuk hayatına atılmak için Los Angeles'a taşındı. Ashley'nin Joe adında kendisinden büyük bir erkek kardeşi bulunmaktadır. Joe hala Jacksonville'de ailesi ile birlikte yaşamaktadır.Ashley ayrıca, filmin baş rol oyuncularından, film çekilmeden önce de tanıdığı Kellan Lutz ve Jackson Rathbone ile yakın arkadaştır.

Kariyeri :

Ashley model olmak istiyordu fakat bir model olmak için yeteri kadar uzun olmadığı ve podyumlarda yer almak yerine televizyon ve reklamlarda yer alması önerildi.T
elevizyon ve oyunculuk dersleri aldıktan sonra, oyunculuğa aşık olan Ashley bunu modellikten daha çok sevdiğinin farkına vardı.Bu nedenle Ashley, 17. yaşının başlarında liseden mezun oldu ve oyunculuk kariyerine atılmak için Los Angeles'a taşındı.Ashley, konuk olarak Crossing Jordan, Punk'd gibi bir çok televizyon programında yer aldı. Ashley'nin ani yükselişi 2008 yılında, Stephenie Meyer'in aynı adı taşıyan romanından esinlenilerek gösterime giren Twilight filminde oynamasıyla başladı. Ashley, gösterime girecek olan Warrior adlı filmde Alacakaranlık filminin baş rol oyuncularından olan Kellan Lutz ile yeniden aynı yapımda yer alacak.

Rol Aldığı Filmler :

Punk'd
Madtv
Crossing Jordan
Desire
King Of California
Shark
Otis
Twilight
Summer's Blood
New Moon
Radio Free Albemuth
Skateland
Warrior
Eclipse

16 Ekim 2009 Cuma

Müjdeeeee!!! Midnight Sun Kesin Çıkıyorrrr....

Twilight fanlarının merakla beklediği ve çıkıp çıkmayacağı artık arap saçına dönen, serinin beşinci kitabı Midnight Sun (Geceyarısı Güneşi) ‘ın çıkacağı yazarın yaptığı açıklamaya göre kesinleşti.

Serinin yazarı Stephenie Meyer’in, kendi web sitesinden duyurduğu haberde, kitabının nasıl internete düştüğünü ve önce yazmaktan vazgeçip sonra nasıl tekrar yazmaya karar verdiğini anlatıyor. Sanal ortama düşen kitabını, kusurlarla dolu kaba bir taslak olarak nitelendiren yazar, son kopyasının çok çok daha üstün olacağını belirtiyor.
Fakat Meyer, kitabın ne zaman basılacağı hakkında henüz bir bilgi vermedi. Şimdi bu müjdeli haberle sevinen hayranlar bu kitabı sabırsızlıkla bekliyor.
Hadii:D:D iişallah çıkar da hemen okurumm:D:D

Twilight’tan sonra Göçebe (Host) Kitabı da Sinemalarda!!!!

Stephenie Meyer, Okuyucularına bir başka müjdeyle bizleri resmen sevinçe boğdu! Piyasaya yeni sürülen son kitabı “Göçebe” beyazperdeye geliyor.


Alacakaranlık, Tutulma, Yeni Ay kitapları ile haftalardır satış listelerinde liste başı olan zamanımızın en çok ilgi uyandıran yazarlarından biri olan Stephenie Meyer, aşkın direnci ve insan olmanın asıl anlamını anlatan, unutulmaz ve heyecan dolu roman kitabını olan The Host (Göçebe) ‘u beyazperdeye taşıyor.Anlaşılan o ki, Stephenie Meyer Hollywood’u uzun bir süre boş bırakmayacağa benziyor.

5 Ekim 2009 Pazartesi

New Moon 3.fragmanın değişiği


süper süperrrr...

4 Ekim 2009 Pazar

Rising Sun ( Yükselen Güneş )


Resmi kaynaklardan duyduğumuza göre Twilight serisinin yeni kitabı , Renesmee Cullen ve Jacob Black arasında ki ilişkiyi anlatan ‘’ Rising Sun ( Yükselen Güneş)’’ adlı yeni bir kitap olacak . Diğer söylentiler ve tahminlerde dahil olmak üzere … ::-Jacob okulu bitirecek ve Nessie özel yardımcı öğretmen olacak , çünkü o çok hızlı büyüdüğü için okula gidemez , bazı insanlar süpheci davranır ..-edward ve bella başka bir yolla bir çocuk alacak .. bir oğlan olacak ve onu Belward Alicob Cullen diye çağıracaklar … Belward ‘ın tam bir vampir olacağı biliniyor ama hala güçleri belli değil.-leah clearwater mühürlenecek ..onun mühürlenmesi ile ilgili twilightarsızlıgıyla soruyoruz , o kişi zaten önceki kitaplarda gördüğümüz bir karakterdi .-iki kurtadam aynı kişiye mühürlenecek , biz bunların Quil ve Embry olduğunu umuyoruz , çünkü onlar her zaman birlikteler . önemli değil onlardan biri ,zaten mühürlenebilir çünkü , neden iki kez mühürlenme olmasın ki ?-Cullen ailesinden bir vampir bu kitapta yok edilecek .. söylentilere göre vampirin sonu şaşırtıcı olacak ..-Orada bella ve ailesi sözde çok alışılmış dışı olmasına rağmen , charlie beklenmedik güçlerini gösterecek.-önceden insan olan bir karakterin baŞka bir şeye dönüşeceğine inanıyoruz.. belki bir denizkızına dönüşür , o Jessica olabilir ..:P-var olan bir başka soruda Stephenie Meyer eğer Breaking Dawn'ı tekrar yazarsa Rising Sun da ne olacak , bu da bir söylenti ..yeniden yazılacaksa bella//jacob eşlesebilir..biz twilightçılgınları na göre , Renesmee hala hikayede olacak ve Rising Sun ‘da Renesmee ve Seth arasında ki ilişkisi hakkında olacagına inanıyoruz ..bununla birlikte biz twilightçılgınları Meyer'in yazacağı yenı kıtabın , Rising Sun , Breaking Dawn’ın devamının ılk kıtabı olacagına ınanıyoruz ..diğer yandan biz twilight hayranları diğer bir çok şeye de inanıyoruz..twilight (alacakaranlık) breaking dawn (şafak vakti) , rising sun (yükselen güneş)alıntıdır...

1 Ekim 2009 Perşembe

Resimler...


























Bella, Esme, Emmett, Jasper, Alice, Alex, Jared, Sam, Laurent, Rosalie, Carlisle, and Victoria.